Urządzenia i Akcesoria
蓮子薏仁燉冬瓜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
香油10 克
-
薑 切片20 克
-
高湯1000 克
-
大薏仁 浸泡2小時50 克
-
乾香菇 泡軟、瀝乾8 - 10 朵
-
新鮮蓮子50 克
-
冬瓜 去皮去籽、切塊700 克
-
紅棗 (約8粒)20 克
-
米酒10 克
-
鹽1 ½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.2 g
Kalorie
1152.7 kJ /
275.8 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
8.5 g
Węglowodany
44.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
下班後輕鬆煮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan