Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
麵糰
- 180 克 水
- 300 克 高筋麵粉
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 2 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 橄欖油
內餡
- 3 粒 蒜頭
- 300 克 豬粗絞肉
- 1 ½ 大匙 醬油
- 1 ½ 大匙 米酒
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 大匙 糖
- 1 大匙 香油
- 2 茶匙 黑胡椒粒
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 五香粉
- 100 克 蔥, 切蔥花
- 水, 適量
- 30 克 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 719 kJ / 172 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.4 g