Urządzenia i Akcesoria
麥香蜜棗麵包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 片
Składniki
-
新鮮山藥 去皮、切塊200 克
-
全麥麵粉180 克
-
高筋麵粉 需多備一些撒粉用120 克
-
黑糖30 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
椰子油50 克
-
帶核蜜棗 切小丁,去核80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
7 g
Kalorie
1236 kJ /
296 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高族怎麼吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan