Urządzenia i Akcesoria
筊白筍炒雪菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 完整食譜
Składniki
-
雪菜 洗淨、瀝乾水份,切段300 克
-
鹽2 ¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油10 克
-
毛豆50 克
-
筊白筍 切小丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
日式醬油1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
9.1 g
Kalorie
795 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan