筊白筍炒雪菜

筊白筍炒雪菜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 完整食譜

Składniki

  • 雪菜 洗淨、瀝乾水份,切段
    300 克
  • 2 ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 切段
    10 克
  • 10 克
  • 毛豆
    50 克
  • 筊白筍 切小丁
    100 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 味醂
    2 茶匙
  • 日式醬油
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 9.1 g
Kalorie 795 kJ / 189 kcal
Tłuszcz 11.8 g
Błonnik 5.6 g
Węglowodany 14.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...