Urządzenia i Akcesoria
Gluten free scones
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
blanched almonds80 g
-
rice flour (see Tips)140 g
-
potato starch80 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting40 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve80 g
-
egg yolk1
-
full cream milk plus extra for glazing100 g
-
jam to serve
-
double cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
169.6 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1214.1 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free plain flour
5 min
Buttercream icing
10 min
Lemon tart
2 godz. 15 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Gluten free shortbread
1 godz. 20 min
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Gluten free pasta
50 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min