Wersje kompatybilne
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry cream
- 30 g gluten free cornflour
- 60 g caster sugar
- 430 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 30 g orange liqueur
Apricot sauce
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 125 g white sugar
- 300 g canned apricots, drained
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 120 g orange juice
- 2 tsp gluten free cornflour
- 2 tsp water
- 30 g orange liqueur
Coconut crêpes
- 4 eggs
- 270 g coconut milk
- 30 g gluten free cornflour
- 40 g arrowroot flour
- 1 pinch salt
- 200 g pouring (whipping) cream
- 110 g canned apricots, drained
- 1 sprig fresh mint leaves, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1723.5 kJ / 410.4 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 94.9 mg
Alternatywne przepisy
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3hod. 45min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min