Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de aceite de oliva
- 6 de piernas y muslos de pollo, con piel, salpimentados
- 250 g de cebolla
- 170 g de zanahoria
- 2 dientes de ajo
- 75 g de apio
- 250 g de vino tinto
- 800 g de jitomate en lata, sin piel, con todo y el líquido
- 1 cditas de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1886 kJ / 449 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de res
1 godz. 40 min
Pollo en salsa de almendras
2h
Cacerola de pollo
30 Min
Pollo con chipotle y nuez de la india
45 dk
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20min
Pajaritos de pollo
30 Min
Pollo a la cazadora
40 dk
Pipián al chile manzano
10 Min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40 dk
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55 dk
Cerdo entomatado
50 dk
Pipián rojo
1sa