Pollo alla cacciatora

Pollo alla cacciatora

4.3 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porciones

Składniki

  • 130 g de aceite de oliva
  • 6 de piernas y muslos de pollo, con piel salpimentados
  • 250 g de cebolla
  • 170 g de zanahoria
  • 2 dientes de ajo
  • 75 g de apio
  • 250 g de vino tinto
  • 800 g de jitomate en lata, sin piel, con todo y el líquido
  • 1 cditas de sal
  • 1 cdita de pimienta negra molida

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 449 kcal / 1886 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...