
Urządzenia i Akcesoria
Pollo alla cacciatora
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porciones
Składniki
-
130 g de aceite de oliva
-
6 de piernas y muslos de pollo, con piel salpimentados
-
250 g de cebolla
-
170 g de zanahoria
-
2 dientes de ajo
-
75 g de apio
-
250 g de vino tinto
-
800 g de jitomate en lata, sin piel, con todo y el líquido
-
1 cditas de sal
-
1 cdita de pimienta negra molida
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
449 kcal /
1886 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

De Italia a tu mesa
13 Przepisów
Meksyk
Meksyk