Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de aceite de oliva
- 6 de piernas y muslos de pollo, con piel, salpimentados
- 250 g de cebolla
- 170 g de zanahoria
- 2 dientes de ajo
- 75 g de apio
- 250 g de vino tinto
- 800 g de jitomate en lata, sin piel, con todo y el líquido
- 1 cditas de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1886 kJ / 449 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bisteces a la mexicana
30 min
Rollitos de carne con caldillo
1h
Cerdo entomatado
50 min
Pipián rojo
1h
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 min
Entomatado de cerdo
1h
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1h
Pollo en jitomate con papas y budín de chocolate
40 min
Adobo con carne
50 min
Rollo de carne bajo en sodio
1h
Pollo a la cazadora
40 min
Cacerola de pollo
30 min