Urządzenia i Akcesoria
義式紅蘿蔔濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
奶油10 克
-
紅蘿蔔 切塊400 克
-
馬鈴薯 切塊100 克
-
水600 克
-
1 塊 高湯塊(用於0.5公升的水)高湯醬1 茶匙
-
鮮奶油50 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
乾硬麵包 切丁10 克
-
義大利綜合香料1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.427 g
Kalorie
733 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
9.301 g
Błonnik
3.376 g
Węglowodany
20.261 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan