Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů anglické slaniny
- 100 gramů měkkého salámu, na kousky
- 80 gramů cibule
- 200 gramů čočky
- 300 gramů vody
- 2 stroužky česneku
- 3 vejce
- 3 polévkové lžíce strouhanky, plus extra na obalení
- 1 čajová lžička čerstvé petrželky, pokrájené
- 1 špetka tymiánu, sušeného
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 100 gramů mléka
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2221 kJ / 530 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 36.8 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolový guláš s klobásou
11u. 25min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min
Venkovské rizoto
30min
Katův šleh
35min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Fazole po bretaňsku
35min
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45min
Hanácký salát
5min
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
50 min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10h 50min
Čočkové stew s pancettou
1h