Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů anglické slaniny
- 100 gramů měkkého salámu, na kousky
- 80 gramů cibule
- 200 gramů čočky
- 300 gramů vody
- 2 stroužky česneku
- 3 vejce
- 3 polévkové lžíce strouhanky, plus extra na obalení
- 1 čajová lžička čerstvé petrželky, pokrájené
- 1 špetka tymiánu, sušeného
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 100 gramů mléka
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2221 kJ / 530 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 36.8 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1 Std. 10 Min
Rychlé makaróny z trouby
1 Std. 10 Min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1h 30min
Zámecké rizoto
35 min
Cizrnové karbanátky
11 godz. 10 min
Zapečená vařená zelenina se sýrovou omáčkou
40 min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 min
Gratinované pohankovo-pšeničné palačinky se špenátem, slaninou a ricottou
1h 45 min
Šťavnatý vídeňský guláš
1 godz.
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 godz.