Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 3 vejce
- 2 kusy jarní cibulky
- 10 kusů ředkviček, červených
- 400 gramů rajčat
- 100 gramů bílého jogurtu
- ½ čajové lžičky bylinkové soli
- 50 gramů majonézy
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 100 gramů šunky, pokrájené na kostičky
- ½ kusu ledového salátu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1588 kJ / 379 kcal
- Białko
- 33.7 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1h
Tvarohová pomazánka s kuřetem
35min
Teplý kuřecí salát se sýrem
26min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15 Min
Košíčky se slaninou a párky
35min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 Min
Zeleninový salát s kuřecími prsy a hořčičným dresinkem
20 min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 min