Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de botarga
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
-
4
alcachofas frescas limpias y cortadas en rodajas finas
lub 4 de alcachofas congeladas en cuartos cortadas en rodajas finas - 50 g de vino blanco seco
- 800 g de caldo de verduras caliente
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1776 kJ / 425 kcal
- Białko
- 9.15 g
- Węglowodany
- 63.7 g
- Tłuszcz
- 14.84 g
- Błonnik
- 10.95 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos a la catalana
35min
Risotto de quinoa a la provenzal
30min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Risotto
30min
Farfalle con espárragos, panceta y azafrán
30min
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Pappardelle con rúcula y requesón
1h
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Tagliatelle con salsa de boletus
2j 30 menit
Risotto con boletus
30min
Risotto a la milanesa
30min