Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de botarga
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
-
4
alcachofas frescas limpias y cortadas en rodajas finas
lub 4 de alcachofas congeladas en cuartos cortadas en rodajas finas - 50 g de vino blanco seco
- 800 g de caldo de verduras caliente
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1776 kJ / 425 kcal
- Białko
- 9.15 g
- Węglowodany
- 63.7 g
- Tłuszcz
- 14.84 g
- Błonnik
- 10.95 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con espárragos y chirlas
45 Min
Risotto
30 Min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.
Risotto a la milanesa
30 Min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 Min
Fideos con alcachofas
45 Min
Trenette al pesto
30 Min
Risotto con salmón ahumado
20 Min
Risotto al limón
25 Min
Risotto con boletus
30 Min
Risotto integral de espárragos y puerros
1 Std.
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30 Min