
Urządzenia i Akcesoria
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones
Składniki
-
20 g de botarga
-
1 diente de ajo
-
30 g de aceite de oliva virgen extra
-
320 g de arroz de grano redondo
-
4 alcachofas frescas limpias y cortadas en rodajas finas
-
50 g de vino blanco seco
-
800 g de caldo de verduras caliente
-
1 cucharadita de sal
-
30 g de mantequilla
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
425 kcal /
1776 kJ
Białko
9.15 g
Tłuszcz
14.84 g
Węglowodany
63.7 g
Błonnik
10.95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania