Risotto con alcachofas y huevas ahumadas

Risotto con alcachofas y huevas ahumadas

3.8 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 20 g de botarga
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 4 alcachofas frescas limpias y cortadas en rodajas finas
    4 de alcachofas congeladas en cuartos, cortadas en rodajas finas
  • 50 g de vino blanco seco
  • 800 g de caldo de verduras caliente
  • 1 cucharadita de sal
  • 30 g de mantequilla

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 425 kcal / 1776 kJ
Białko 9.15 g
Tłuszcz 14.84 g
Węglowodany 63.7 g
Błonnik 10.95 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...