![Purea di pere e marroni al Rum Purea di pere e marroni al Rum](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9F530B7F-648A-4CBB-B84B-27CC57E1FD35/Derivates/408F40B0-286C-4000-8CCE-4A8D71C89844.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di pere, sbucciate e in quarti
- 50 g di acqua
- 40 g di Rum
- 15 g di zucchero
- 100 g di confettura di marroni
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 Min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Glassa di zucchero
5 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Salsa alla reggiana
15min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 min
Udon con salsa di miso e pollo
2h 45 min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min
Finocchi ripieni al cous cous
1 Std.
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2h
Aspic di pesche e mirtilli
7h
Lasagne alle verdure (vegan)
2h