Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di pere, sbucciate e in quarti
- 50 g di acqua
- 40 g di Rum
- 15 g di zucchero
- 100 g di confettura di marroni
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zabaione al limone
15 min
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Cioccolata calda alla cannella
15 min
Sale di sedano
3 Std. 15 Min
Finocchi ripieni al cous cous
1 Std.
Crema all'aglio
50min
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
4 Std. 30 Min
Aspic di pesche e mirtilli
7 Std.
Salsa inglese al ribes
20min
Salsa di cozze al curry
Brak ocen
Zucchero alla mela e caramello
2h 15min
Torta di spinaci e carote al vapore
1 godz. 5 min