Ricotta di mandorle e anacardi

Ricotta di mandorle e anacardi

4.4 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
1000 g

Składniki

  • di mandorle
    100 g
  • di anacardi non salati
    100 g
  • di acqua
    1000 g
  • di sciroppo di riso
    15 g
    15 g di zucchero
  • di sale
    15 g
  • di aceto di mele
    30 g

Wartości odżywcze na 1 grammi

Kalorie 1242 kcal / 5196 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 99 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...