Urządzenia i Akcesoria
Ricotta di mandorle e anacardi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
1000 g
Składniki
-
100 g di mandorle
-
100 g di anacardi non salati
-
1000 g di acqua
-
15 g di zucchero15 g di sciroppo di riso
-
15 g di sale
-
30 g di aceto di mele
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 grammi
Białko
40 g
Kalorie
5196 kJ /
1242 kcal
Tłuszcz
99 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veganuary
93 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Besciamella (vegan)
15 min
Bevanda a base di soia alla vaniglia
3 godz. 45 min
Bevanda di riso integrale
36 godz. 15 min
Bevanda di avena e datteri
20 min
Crema pasticcera (vegan)
15 min
Crêpes (vegan)
1 godz.
Maionese (vegan)
10 min
Maionese vegana
15 min
Crema di anacardi
50 min
Formaggio vegano
6 godz. 40 min
Bevanda di soia e sesamo
12 godz. 45 min
Bevanda a base di mandorle (vegan)
10 min