Urządzenia i Akcesoria
Ricotta di mandorle e anacardi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
1000 g
Składniki
-
100 g di mandorle
-
100 g di anacardi non salati
-
1000 g di acqua
-
15 g di zucchero15 g di sciroppo di riso
-
15 g di sale
-
30 g di aceto di mele
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 grammi
Białko
40 g
Kalorie
5196 kJ /
1242 kcal
Tłuszcz
99 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veganuary
93 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40 min
Crema pasticcera (vegan)
15 min
Maionese (vegan)
10 min
Pane di soia con i semi (vegan)
5 godz.
Maionese vegana
15 min
Crema di anacardi
50 min
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8 godz. 15 min
Formaggio vegano
6 godz. 40 min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Besciamella (vegan)
15 min