
Urządzenia i Akcesoria
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 Portionen
Składniki
Kräuter-Knoblauch-Butter
-
frische Petersilienblätter1 EL
-
frische Thymianblättchen½ EL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Knoblauchzehe1
-
Butter weich50 g
-
Salz¼ TL
Rindersteaks und Fertigstellung
-
Wasser1390 g
-
Zitronensaft10 g
-
Rinderfiletsteaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)4
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Lorbeerblätter, getrocknet4
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
338 kcal /
1416 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sous-vide-Garen
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy