Urządzenia i Akcesoria
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 pieces
Składniki
-
water tepid360 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour550 g
-
fine sea salt1 tsp
-
chorizo sliced (5 mm)220 g
-
mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)150 g
-
sun-dried tomatoes halved if large100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
781.6 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
2091.7 kJ /
499.9 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
61.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesy Garlic Breadsticks
1 godz. 30 min
Bacon and Cranberry Jam
40 min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 godz.
Sweet Breakfast Bread
1 godz. 30 min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Herb Bread
1 godz. 10 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Mexican Chicken Ring
55 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min