![Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12f8af15-171f-413b-99c5-bead523ad02d/Derivates/c2108655-9ae2-4d1a-9776-ec606b10a034.jpg)
Wersje kompatybilne
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g water, tepid
-
2
tsp dried instant yeast
lub 20 g fresh yeast, crumbled - 550 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- 220 g chorizo, sliced (5 mm)
- 150 g mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
- 100 g sun-dried tomatoes, halved if large
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 2091.7 kJ / 499.9 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 61.8 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 781.6 mg
Alternatywne przepisy
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Mexican Chicken Ring
55 min
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Four Cheese Sharing Flatbread
40p
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min
Family Chicken Galette
1h 55min
Cheese and Bacon Pastries
35 Min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Cheesecake Brownies
1h 55min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 Std. 20 Min
Cheesy Triangle Scones
25 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min