![Salsa belga Salsa belga](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C8D91691-DDA1-49EE-9EE6-E2D73B8052D7/Derivates/5fd378fd-922f-4422-97f3-7509ed074db8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di olio extravergine di oliva
- 3 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- 80 g di spinaci baby freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di cerfoglio secco
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Happy sun beach
10min
Salsa della nonna
3h 30min
Salsa alla reggiana
15 分钟
Manhattan
10min
Burro all'arancia
3h 30min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 分钟
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1hod. 35min
Forty fresh
10min
Salsa olandese
30 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 Min
Salsa greca
10min
Bicchierini prosciutto e melone
3ч. 25 мин.