Cavolo farcito

Cavolo farcito

2.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di cavolo rosso
    800 - 1000 g
  • di acqua
    1100 g
  • di patate pelate e a tocchetti (2 cm)
    450 g
  • barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
    1
  • uova sbattute
    3
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 266 kcal / 1113 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 15.2 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...