![Cavolo farcito Cavolo farcito](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DF93A2E9-8E16-425F-9D5D-631E45628BFD/Derivates/A45F0BC4-6112-43A5-8887-DDFCD38010B9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1u.
Contorno di verdure
25 Min
Salsa belga
Brak ocen
Carpaccio di melanzane
45 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1u.
Peperoni marinati
55 Min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min
Caponata di verdure delle Madonie
50 Min
Carote al Marsala
25 Min
Frittata di verdure
1 Std. 10 Min