
Urządzenia i Akcesoria
Cavolo farcito
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)50 g
-
di cavolo rosso800 - 1000 g
-
di acqua1100 g
-
di patate pelate e a tocchetti (2 cm)450 g
-
barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)1
-
uova sbattute3
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
266 kcal /
1113 kJ
Białko
19.8 g
Tłuszcz
14.5 g
Węglowodany
15.2 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bontà Vegetariane
10 Przepisów
Włochy
Włochy