Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carciofi alla romana
50 分钟
Cime di rapa e cous cous
35min
Fagottini verdi al vapore
45min
Pane multicereali
17h 30min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 分钟
Calulu di pesce
50 分钟
Melanzane alla siciliana
1h 15 min
Stelle di mare
30 分钟
Plumcake salato vegetariano
1h 15 min
Caponata di verdure delle Madonie
50 分钟