Urządzenia i Akcesoria
Cavolo farcito
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
800 - 1000 g di cavolo rosso
-
1100 g di acqua
-
450 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm)
-
1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
-
3 uova sbattute
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
19.8 g
Kalorie
1113 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bontà Vegetariane
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Finocchi ripieni al cous cous
1 godz.
Torta di pere al doppio zenzero
2 godz.
Torta degli auguri
1 godz. 35 min
Torta Bimby®
1 godz. 50 min
Biscotti al tè Earl Grey
50 min
"Finta" cheesecake
1 godz. 55 min
Monte bianco
1 godz.
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1 godz.
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 godz. 15 min
Budino agli agrumi
3 godz. 15 min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Risotto alla zucca e Roquefort
45 min