Bicchierini ai tre peperoni

Bicchierini ai tre peperoni

3.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • peperoni verdi svuotati e tagliati in 8 parti
    2
  • cipolla a metà
    1
  • di olio di oliva
    3 cucchiai
  • peperoni gialli svuotati e tagliati in 8 parti
    2
  • peperoni rossi svuotati e tagliati in 8 parti
    2
  • spicchio di aglio
    1
  • di formaggio fresco spalmabile + q.b.
    250 g
  • di latte parzialmente scremato
    50 g
  • di sale
    ¼ cucchiaino
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di peperoncino piccante in polvere
    1 pizzico
  • di salame chorizo
    6 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 62 kcal / 257 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 2.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...