Cioccolata allo zenzero

Cioccolata allo zenzero

3.8 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di zucchero
  • 5 g di zenzero in polvere (3 cucchiaini rasi)
  • 20 g di fecola di patate
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 400 g di latte intero
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 310 kcal / 1297 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...