
Urządzenia i Akcesoria
Cioccolata allo zenzero
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di zucchero60 g
-
di zenzero in polvere (3 cucchiaini rasi)5 g
-
di fecola di patate20 g
-
di cacao amaro in polvere20 g
-
di latte intero400 g
-
di panna (min. 30% di grassi)100 g
-
di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
310 kcal /
1297 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cioccolate
10 Przepisów
Włochy
Włochy