
Urządzenia i Akcesoria
Cioccolato caldo con liquore all'arancia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
80 g di zucchero
-
1 pezzettino di stecca di cannella
-
200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
400 g di latte preferibilmente fresco
-
60 g di Cointreau
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
487 kcal /
2037 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
29.5 g
Węglowodany
44.6 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delizie al cioccolato
10 Przepisów
Włochy
Włochy