Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di mascarpone
- 2 cucchiai di succo di frutto della passione, filtrato
-
1 - 2
pizzichi di sale
lub 1 - 2 pizzichi di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2238 kJ / 540 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2 Std. 15 Min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Cipolle e aglio dorati
20min
Zucchero a velo
5min
Pan di Spagna
1 godz.
Panna montata all'aneto
5min
Tiramisù (per 1 persona)
1h 30min
Crema chiboust
1 godz.
Millefoglie
5h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min