Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de chalota
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de speck tirolés en tiras (jamón ahumado)
- 320 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco
- 800 g de agua
-
2
cucharaditas de sal
lub 2 cucharaditas de concentrado de caldo de carne casero - 20 g de nueces peladas troceadas
- 100 g de queso brie en trozos pequeños
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2117 kJ / 506 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con salsa gorgonzola
40min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Risotto
30min
Risotto de queso azul y espinacas
20 min
Risotto al vino tinto
25min
Risotto al limón
25min
Risotto affumicato
30min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Risotto con salmón ahumado
20 min
Risotto a la milanesa
30min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min
Risotto cuatro quesos
25min