
Urządzenia i Akcesoria
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones
Składniki
-
30 g de chalota
-
30 g de aceite de oliva virgen extra
-
70 g de speck tirolés en tiras (jamón ahumado)
-
320 g de arroz de grano redondo
-
50 g de vino blanco
-
800 g de agua
-
2 cucharaditas de sal
-
20 g de nueces peladas troceadas
-
100 g de queso brie en trozos pequeños
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
506 kcal /
2117 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
65 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania