Pollo a la cazadora

Pollo a la cazadora

4.2 113 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 5 - 6 ramitas de perejil fresco limpias y secas (hojas y parte del tallo)
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 2 tallos de apio (aprox. 100 g) en trozos
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 4 de muslos de pollo con piel (aprox. 800 g)
  • 50 g de vino tinto
  • 1 ramita de romero fresco
    1 cucharadita de romero seco desmenuzado
  • 400 g de tomate troceado en conserva
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 pellizco de pimienta recién molida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 351 kcal / 1467 kJ
Białko 34.5 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...