
Urządzenia i Akcesoria
Espaguetis a la amatriciana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones
Składniki
-
40 g de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
-
20 g de aceite de oliva virgen extra
-
150 g de panceta de cerdo sin corteza en tiras finas (5-10 mm)
-
400 g de tomate troceado en conserva
-
1 chile rojo fresco picante
-
2 cucharadita de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
-
320 g de espaguetis
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
483 kcal /
2021 kJ
Białko
20.6 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
60.4 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania