Espaguetis a la amatriciana

Espaguetis a la amatriciana

4.5 151 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 40 g de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
    40 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm)
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de panceta de cerdo sin corteza en tiras finas (5-10 mm)
    150 g de beicon curado en lonchas, en tiras finas (5-10 mm)
  • 400 g de tomate troceado en conserva
  • 1 chile rojo fresco picante
  • 2 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 320 g de espaguetis

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 483 kcal / 2021 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 60.4 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...