Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de palitos de cangrejo
- 160 g de queso fresco batido desnatado (0% de materia grasa)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de zumo de limón
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado (reserve un poco de cebollino entero o picado para decorar)
- 10 - 12 hojas de cogollos de Tudela para servir
- 5 tomates cherry partidos por la mitad para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 198 kJ / 47 kcal
- Białko
- 4.37 g
- Węglowodany
- 2.34 g
- Tłuszcz
- 2.23 g
- Błonnik
- 0.25 g
Alternatywne przepisy
Paté de chorizo
1 godz. 20 min
Dip de aguacate y gambas
5min
Milhojas de salmón ahumado
3h 15min
Terrina trufada de atún y salmón
12 godz. 10 min
Paté de sardinas de lata
5min
Paté de anchoas y jamón
5min
Pastel de salmón
2 godz. 20 min
Paté de atún
5min
Pastel de atún
4 Std. 55 Min
Paté marinero
5min
Cremoso de ibérico
5min
Paté de dátiles y queso
5min