
Urządzenia i Akcesoria
Penne all'arrabbiata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones
Składniki
-
de queso pecorino cortado en trozos (2-3 cm)50 g
-
diente de ajo1
-
de cebolla50 g
-
chile rojo fresco1
-
de beicon ahumado en tiras (5 mm) o en dados50 g
-
de sobrasada (opcjonalnie) picante50 g
-
de aceite de oliva virgen extra30 g
-
de tomate troceado en conserva350 g
-
de sal3 pellizco
-
de macarrones estriados (penne rigate)320 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
441 kcal /
1847 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
60.8 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania