Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Wartości odżywcze
- na 2 porciones
- Kalorie
- 2247 kJ / 535 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30 Min
Flan de pueblo español
1 Std.
Sopa de ajo
40 Min
Arroz de Pulpo
2 Std. 10 Min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 godz. 50 min
Masa madre (levadura natural)
120sa
Arroz con carnes
1 Std. 40 Min
Sopa de pescado
55min
Habas con costillas y embutidos de cerdo
25 Std.
Sopa fría de coliflor
5 Std.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
12h 45min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 Min