Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Wartości odżywcze
- na 2 porciones
- Kalorie
- 2247 kJ / 535 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calamares guisados
50 min
Puré de alubias con espinaca
30min
Verduras rellenas
1h 20 min
Sopa de pescado
55min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Macarrones boloñesa
40min
Menestra de verduras
40min
Potaje de habas
1h 30min
Potaje de vigilia
30min
Arroz caldoso para dos
1hod. 10min
Arroz caldoso con mejillones
50 min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20 min