Pappardelle con rúcula y requesón

Pappardelle con rúcula y requesón

3.4 13 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

Pasta
  • 300 g de harina
  • 3 huevos
  • 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
  • harina para espolvorear
Pesto
  • 80 g de aceite de oliva
  • 20 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
  • 20 g de queso pecorino en trozos (2-3 cm)
    20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm)
  • 150 g de rúcula lavada y escurrida
  • 10 g de nueces peladas
  • 10 g de pistachos pelados (sin sal)
  • 1 diente de ajo (opcjonalnie)
  • 100 g de queso ricota fresco
    100 g de requesón, fresco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 628 kcal / 2626 kJ
Białko 20.14 g
Tłuszcz 36.08 g
Węglowodany 55.76 g
Błonnik 3.58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...