Gnocco emiliano
TM5

Gnocco emiliano

4.6 (21 ocen)

Składniki

  • 30 g di pancetta di maiale a cubetti
  • 350 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di zucchero
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 600 g di farina tipo 1
    lub 600 g di farina tipo 0
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1008 kJ / 241 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
46 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy