Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 茶匙 核桃油
- 200 克 芦笋, 取鲜嫩部分
- 100 克 土豆, 去皮,切块
-
250
克 鸡高汤, 选择基础篇的鸡汤
lub 250 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 619 kJ / 148 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
西兰花鸡肉通心粉糊(10~12个月辅食)
25 phút
鸡肉番茄米饭糊(10~12个月辅食)
25 phút
胡萝卜土豆牛肉糊(10~12个月辅食)
30min
香橙胡萝卜土豆泥配清蒸鳕鱼(13~18个月辅食)
25 phút
虾仁番茄乌冬面(13~18个月辅食)
20 min
蔬菜乳酪蛋饼(13~18个月辅食)
50 min
牛肉土豆泥(10~12个月辅食)
30min
鸡蓉西兰花(13~18个月辅食)
15min
胡萝卜香菇鸡饭(13~18个月辅食)
20 min
婴儿软饭(13~18个月辅食)
40min
蔬菜浓汤(7~9个月辅食)
25 phút
南瓜泥(6个月辅食)
25 phút