Urządzenia i Akcesoria
芦笋汤(10~12个月辅食)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食谱
Składniki
-
核桃油1 茶匙
-
芦笋 取鲜嫩部分200 克
-
土豆 去皮,切块100 克
-
250 克 水鸡高汤 选择基础篇的鸡汤250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Białko
6.7 g
Kalorie
619 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
宝贝食语
68 Przepisów
Chiny
Chiny