雪菜春笋炖春鸡

雪菜春笋炖春鸡

4.4 8 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份

Składniki

  • 1 茶匙
  • 约400克,一切二再在表皮划两刀
    ½ 只
  • 20 克
  • 雪菜 切碎泡水5分钟后沥干水分
    120 克
  • 新鲜竹笋切丝
    100 克
  • 蘑菇 切片
    30 克
  • 料酒
    10 克
  • 切丝
    1 片
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 27.5 g
Kalorie 1290 kJ / 308.3 kcal
Tłuszcz 19.9 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...