Urządzenia i Akcesoria
南瓜乱炖
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
南瓜 去皮去籽,切块300 克
-
玉米 切段,约300克1 根
-
黑木耳,干的 泡发后沥干水分10 克
-
水300 克
-
100 克 千叶豆腐, ,切块冻豆腐 切块100 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.4 g
Kalorie
405.8 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny