油腌青椒

油腌青椒

5.0 5 rating
Przygotowanie 10 godz.
Czas całkowity 8 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 青椒 选用薄皮青椒最佳
    400 克
  • 切片
    50 克
  • 蒜头 切片
    8 瓣
  • 菜籽油
    180 克
  • 生抽
    90 克
  • 20 克
  • 40 克
  • 花椒
    5 克
  • 白酒 选用40度高度白酒
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 5241.4 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 1569.5 kJ / 375.5 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 22.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...