Urządzenia i Akcesoria
油腌青椒
Przygotowanie 10 godz.
Czas całkowity 8 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
青椒 选用薄皮青椒最佳400 克
-
姜 切片50 克
-
蒜头 切片8 瓣
-
菜籽油180 克
-
生抽90 克
-
盐20 克
-
糖40 克
-
花椒5 克
-
白酒 选用40度高度白酒20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
5241.4 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
1569.5 kJ /
375.5 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
22.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季蔬食料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny