韭菜炒带子

韭菜炒带子

3.0 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 20 克
  • 带子 约8-10个,一切二
    200 克
  • 韭菜 切段洗净沥干
    200 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 生抽
    15 克
  • 料酒
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1044.6 mg
Białko 10.1 g
Kalorie 725 kJ / 173.5 kcal
Tłuszcz 10.9 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...