Urządzenia i Akcesoria
韭菜炒带子
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
带子 约8-10个,一切二200 克
-
韭菜 切段洗净沥干200 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
生抽15 克
-
料酒15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1044.6 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
725 kJ /
173.5 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手海鲜料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny