Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di farro integrale
- 35 g di lievito madre essiccato
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di semi di zucca
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 9393 kJ / 2245 kcal
- Białko
- 97 g
- Węglowodany
- 269 g
- Tłuszcz
- 82.2 g
- Błonnik
- 54.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treccia di grano saraceno alle noci
5 godz. 10 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane di segale
3h 20min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane con farina di mais
5óra 5p
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 phút
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane toscano con lievito madre
5h
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pane di grano saraceno
2h 35min