Pagnotta di farro e semi di zucca

4.1 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
1 pezzo

Składniki

  • 240 g di acqua
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di farina di farro integrale + q.b.
  • 35 g di lievito madre essiccato
  • ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di semi di zucca

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 1812.5 kcal / 7583.7 kJ
Białko 69.6 g
Tłuszcz 42.2 g
Węglowodany 309 g
Błonnik 48.7 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Sód 1379.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...