![Pagnotta di farro e semi di zucca Pagnotta di farro e semi di zucca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/987C07FC-8171-4E8C-AF16-360CB50D5FDA/Derivates/BF146224-8DFB-421F-80A6-0478C6760E2C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di farro integrale
- 35 g di lievito madre essiccato
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di semi di zucca
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 9393 kJ / 2245 kcal
- Białko
- 97 g
- Węglowodany
- 269 g
- Tłuszcz
- 82.2 g
- Błonnik
- 54.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane multicereali
17h 30min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pane di grano saraceno
2sa 35 dk
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane ai semi misti
5h 20min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di avena con semi di zucca
3ч. 50 мин.