Pizza mit Radicchio und Taleggio

Pizza mit Radicchio und Taleggio

3.6 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 Portionen

Składniki

Teig
  • natives Olivenöl zum Einfetten
    30 g
  • Wasser
    220 g
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Backmalz
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Weizenmehl Type 550
    200 g
  • Dinkelmehl Type 630
    200 g
  • Salz
    1 ½ TL
Belag und Fertigstellung
  • Radicchio di Treviso (Winter-Radicchio), in Stücken
    450 g
  • Salz
    2 - 3 Prisen
  • natives Olivenöl
    20 g
  • Taleggio ohne Rinde, in Würfeln (1 cm)
    200 g
  • Walnusshälften
    10 - 15

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 748 kcal / 3130 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 11.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...