Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 30 g natives Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
lub 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
lub 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 450 g Radicchio di Treviso (Winter-Radicchio), in Stücken
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g natives Olivenöl
- 200 g Taleggio, ohne Rinde, in Würfeln (1 cm)
- 10 - 15 Walnusshälften
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 11.6 g
Alternatywne przepisy
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1 Std. 45 Min
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1h 25 min
Champignonpizza
1h 40min
Pizza mit Zucchini und Tomaten
19h
Mini-Pizzen alla Marinara
2h 10 min
Gâteau au chocolat mit Apfelkompott
2h 30 min
Mandarinentarte mit Nusscrumble
9u.
Frische Nudeln mit Zucchini-Blüten
1h 15 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min