Urządzenia i Akcesoria
Buchweizen-Knabberstangen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
50 Stück
Składniki
-
Buchweizen300 g
-
Graupen grob80 g
-
Wasser lauwarm300 g
-
Mehl200 g
-
Öl70 g
-
Butter30 g
-
1 ½ Pck. Trockenhefe, (3 TL)frische Hefe30 g
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Weichweizengrieß20 g
-
grobes Salz zum Bestreuen
-
Sesam zum Bestreuen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
254 kJ /
61 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Knabber-Spass!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40 Min
Rosmarin-Thymian-Chips
2 Std.
Sauerkraut-Schnecken
1 Std. 45 Min
Roggenfladenbrot
2 Std. 10 Min
Grissini mit Mohn oder Sesam
1 Std. 35 Min
Vollkorn-Brötchen
2 Std.
Sesam-Mohn-Cracker
40 Min
Kernige Cracker
1 Std. 40 Min
Amaranth-Knäckebrot
50 Min
Sesamringe
1 Std. 20 Min
Mohn-Cracker
2 Std.