Urządzenia i Akcesoria
香蒜培根杏鮑菇麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
培根,任一種類 切條(寬約1.5公分)100 克
-
橄欖油10 克
-
鹽½ 茶匙
-
杏鮑菇 撕成絲狀400 克
-
綜合甜椒 切絲100 克
-
新鮮巴西利葉 (opcjonalnie) 切碎5 克
-
帕瑪森起士粉20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
588.3 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
1468.2 kJ /
351.3 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬菜偽麵條
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan