Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜頭
- 100 克 培根,任一種類 ,切條(寬約1.5公分)
- 10 克 橄欖油
- ½ 茶匙 鹽
- 400 克 杏鮑菇 ,撕成絲狀
- 100 克 綜合甜椒 ,切絲
- 5 克 新鮮巴西利葉 ,切碎 (opcjonalnie)
- 20 克 帕瑪森起士粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1468.2 kJ / 351.3 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.9 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 588.3 mg