Tagliatelle mit Pilzen

Tagliatelle mit Pilzen

3.7 46 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

Tagliatelle
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Eier
    3
  • Olivenöl
    1 EL
  • Salz
    1 TL
Pilzsauce und Fertigstellung
  • Petersilie Blätter abgezupft
    2 Stängel
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    50 g
  • Steinpilze, frisch in Scheiben
    150 - 200 g
    50 g getrocknete Steinpilze, eingeweicht (20 Min.) und ausgedrückt
  • Salz
    1 ½ TL
  • Wasser
    1200 g
  • Pfeffer
    1 - 2 Prisen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 20 g
Kalorie 2337 kJ / 558 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...