Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de lait de coco
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 100 g de sucre de canne
- 150 g de rhum blanc
- le jus d'1/2 citron vert
- 10 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1562 kJ / 373 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 22.7 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rhum arrangé aux fruits de la Passion
48h
Féroce d'avocat
30 min
Glace au coco
4 godz.
Tourment d'amour
2 godz.
Caipirinha
5 min
Daïquiri
5 min
Blanc-manger coco-citron vert
3 godz. 15 min
Gratin de christophine au vivaneau
1h 10min
Acras de morue
13 Std.
Punch réunionnais
15min
Chocolat martiniquais
20min
Piña colada
5 min