Thunfischpâté

Thunfischpâté

4.5 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 Portionen

Składniki

  • Gelatineblätter
    5
  • Eier hart gekocht, geschält und halbiert
    2
  • Crème fraîche
    150 g
  • Sauerrahm
    200 g
  • Tomatenmark
    10 g
  • Thunfisch, in Lake (ca. 150 g), abgetropft
    1 Dose
  • Worcestershire-Sauce
    1 EL
  • Senf
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Garnieren
    2 Prisen
  • Milch
    20 g
  • Friseesalat zum Anrichten
  • Garnelen, geschält, gegart abgetropft, zum Anrichten

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 14 g
Kalorie 980 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...