Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal
- aceite de oliva para engrasar
- 200 g de sobrasada en trozos
- 100 g de queso manchego semicurado (en lonchas finas)
- 100 g de queso emmental (en lonchas finas)
- harina de fuerza para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1156 kJ / 276 kcal
- Białko
- 9.66 g
- Węglowodany
- 25.93 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 1.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de queso de cabra
2h
Pan picnic de tres sabores
1 Std. 30 Min
Coca de pimientos verdes y patatas
1 Std.
Coca de morcilla
1 Std. 10 Min
Rollerpizza
1 Std.
Panzerotti a la romana
1 Std.
Coca dulce de chocolate
1 Std. 15 Min
Focaccia con manzana al tomillo
2h 10min
Focaccia de Puglia
1 Std.
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Pañuelos carbonara
35min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min