Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bao buns
- 280 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 320 g de harina de fuerza
- 75 g de leche
- 25 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de miel
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de lecitina de soja
Relleno
- 300 g de tomate maduro
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 150 - 200 g de jamón ibérico en lonchas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1420 kJ / 339 kcal
- Białko
- 14.64 g
- Węglowodany
- 41.44 g
- Tłuszcz
- 12.82 g
- Błonnik
- 2.48 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Masa básica de pizza
1 Std.
Baguette
3 godz. 45 min
Wrap casero de pepino y salmón ahumado
45 Min
Patatas "de luxe"
30min
Hamburguesas osito
2h
Bao buns con salmón y espárragos
1 Std.
Pan rápido sin horno para bocadillos
1 Std.
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2 Std. 20 Min
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min
Molletes de Antequera
2h 45 min