Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bao buns
- 280 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 320 g de harina de fuerza
- 75 g de leche
- 25 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de miel
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de lecitina de soja
Relleno
- 300 g de tomate maduro
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 150 - 200 g de jamón ibérico en lonchas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1420 kJ / 339 kcal
- Białko
- 14.64 g
- Węglowodany
- 41.44 g
- Tłuszcz
- 12.82 g
- Błonnik
- 2.48 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de aceite
1h 25min
Mini gofres bravas
2sa 30 dk
Bao buns de secreto ibérico
2sa 30 dk
Pan rápido sin horno para bocadillos
1sa
Pan para hamburguesa
3h 20min
Muffins ingleses
1 godz. 30 min
Baguette
3h 45min
Pan cebra
3h
Panes al vapor con pollo teriyaki
30 Min
Bao buns con salmón y espárragos
1sa
Panes al vapor (Bao buns)
30 Min
Colines integrales con sésamo
2h