Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 150 g de mantequilla en trozos pequeños
- 6 láminas de masa filo
- 4 plátanos
- 20 g de almendras laminadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1860 kJ / 445 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 40.6 g
- Tłuszcz
- 26.9 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de chocolate y leche condensada
1 Std. 25 Min
Crêpes de chocolate con compota de frambuesas y manzana
1 godz. 30 min
Girasol de brioche de mantequilla con jamón y queso
2 godz.
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
1h
Papillotes de piña
1h
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2 godz.
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Barritas de chocolate y caramelo
4sa 30 dk
Tarta de limón y chocolate
2 godz.
Crema catalana de chocolate
40 Min
Pastelitos de naranja y chocolate
1u. 45min
Pudin con plátano y chocolate
50 min.