Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 32 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 ½ oz white basmati rice
- 7 oz yellow onions, quartered
- 3 ½ oz red bell pepper, cut in half, seeds removed
- 3 ½ oz green bell pepper, cut in half, seeds removed
- 1 oz olive oil
- 2 cans diced tomatoes (approx. 29 oz total)
- 2 tsp paprika, mild
- ½ tsp ground black pepper
- 24 oz pork tenderloin, cut in ¾ in. pieces
- 2 sprigs parsley leaves, chopped to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2686.8 kJ / 642.2 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 82.3 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1088.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Greek Style Pork Stew
50 menit
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Étouffée
1j 25 menit
Orange Garlic Chicken with Rice
50 menit
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Chicken Marsala
40 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 Min
Chicken Tetrazzini
40 min