![Greek Style Pork Stew Greek Style Pork Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/147F02EB-BC1C-451E-91D5-9EA276D69789/Derivates/2AAFC6AD-33EC-42BA-8AAE-9B3EF6CD0F8F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 32 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 ½ oz white basmati rice
- 7 oz yellow onions, quartered
- 3 ½ oz red bell pepper, cut in half, seeds removed
- 3 ½ oz green bell pepper, cut in half, seeds removed
- 1 oz olive oil
- 2 cans diced tomatoes (approx. 29 oz total)
- 2 tsp paprika, mild
- ½ tsp ground black pepper
- 24 oz pork tenderloin, cut in ¾ in. pieces
- 2 sprigs parsley leaves, chopped to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2686.8 kJ / 642.2 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 82.3 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1088.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Beef Stroganoff
1u.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Chicken Cacciatore with Orzo
1sa 5 dk
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1u.
Pork Pilaf
45 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min