Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 8 oz onions, quartered
- 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
-
8
chicken thighs, skin on and bone in
lub 1 whole chicken (3-4 lb), cut into pieces - 8 oz bacon, unsmoked, in pieces (1 in.)
- 8 oz carrots, peeled, in rounds (½ in.)
- 8 oz cremini mushrooms, trimmed, halved or quartered, if large
- 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
- 1 bottle red wine (725 ml)
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp all-purpose flour
- ½ oz fresh parsley, chopped
-
mashed potatoes, to serve
lub cooked pasta noodles, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3088 kJ / 738 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 623 mg
Alternatywne przepisy
Basic White Long Grain Rice
35min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Coq au Vin
1hod. 40min
Bolognese Sauce
1h 10min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Mashed Potatoes
50 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Garlic Mashed Potatoes
50 Min
Pasta "alla Norma"
50 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Paella
30min