Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Ham Vols Au Vents
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 pieces
Składniki
-
puff pastry, ready-made2 sheets
-
medium egg beaten1
-
cooked chicken breast, skinless boneless, cut in pieces (3 cm)80 g
-
ham cut in pieces20 g
-
button mushrooms halved40 g
-
unsalted butter20 g
-
plain flour20 g
-
whole milk220 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
289.4 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
799.6 kJ /
191.9 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Brunch
Brak ocen
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Raspberry Cheesecake
3 godz. 25 min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1 godz. 25 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Classic trifle
4 godz.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min