Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Ham Vols Au Vents
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 pieces
Składniki
-
puff pastry, ready-made2 sheets
-
medium egg beaten1
-
cooked chicken breast, skinless boneless, cut in pieces (3 cm)80 g
-
ham cut in pieces20 g
-
button mushrooms halved40 g
-
unsalted butter20 g
-
plain flour20 g
-
whole milk220 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
289.4 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
799.6 kJ /
191.9 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Layered Chicken Dinner
2 godz.
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Coronation Chicken
30 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min