
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes émondées
- 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 2 œufs
- 150 g de beurre doux coupé en morceaux
- 100 g d'amandes en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 45 kcal / 185 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Węglowodany
- 3 g