Corn chips with salsa roja
TM31 TM5 TM6

Corn chips with salsa roja

3.7 (15 ocen)

Składniki

Corn chips

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • ½ tsp mustard powder
  • ½ tsp ground paprika
  • 190 g polenta
  • 110 g baker's flour
  • 1 tsp sea salt
  • 1 tsp baking powder
  • 120 g milk
  • 50 g olive oil
  • 1 tsp tamari

Salsa roja

  • 30 g brown onion
  • 1 garlic clove
  • ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
  • 300 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 15 g olive oil
  • ½ tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1384.8 kJ / 329.7 kcal
Białko
9.1 g
Węglowodany
38.3 g
Tłuszcz
15.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Błonnik
2.5 g
Sód
1152.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy