Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos

Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos

4.3 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
20 unidades

Składniki

Nems
  • 1 lata de confit de pato (peso neto 600 g)
  • 10 g de raíz de jengibre fresca pelada
  • 150 g de mermelada de higos
  • 1 cucharada de vinagre balsámico
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 10 hojas de pasta brick (1 paquete)
Salsa
  • 50 g de salsa de soja
  • 30 g de mermelada de higos
  • 1 cucharada de vinagre balsámico
  • 30 g de vino blanco
  • 30 g de agua
  • 1 cucharadita de maicena (5 g)
  • 20 hojas de cogollos de Tudela
  • 4 - 6 ramitas de menta fresca (opcjonalnie) (solo las hojas)

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 96 kcal / 402 kJ
Białko 8.75 g
Tłuszcz 3.85 g
Węglowodany 7.51 g
Błonnik 0.21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...